Video

Cum platesc?

Comandand de pe RTB-Fishing.com  aveti urmatoarele optiuni de plata:

1. Plata la livrare / ramburs

2. Plata cu cardul bancar (Visa, Visa Electron, MasterCard etc)

 

1. Plata la livrare / ramburs 

Comanda se achita reprezentantului firmei de curierat rapid in momentul livrarii coletului. Este ceea ce se cheama si plata ramburs. Plata se face in Lei si reprezinta contravaloarea produselor comandate plus plata transportului atunci cand este cazul. Pentru mai multe detalii referitoare la plata transportului in sistem de plata ramburs, vizitati sectiunea TRANSPORT

2. Plata cu cardul bancar (Visa, Visa Electron, MasterCard etc) prin EuroPayment Services SRL

Daca ati ales metoda de plata "Plata cu cardul " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

"3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.

Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumeaneavoastra (in functie de card, pot lipsi).

Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in Lei, la cursul de schimb al bancii emitente a cardului d-voastra.

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele EuroPayment Services SRL . EuroPayment Services nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra. 

Plata se face in Lei si reprezinta contravaloarea produselor comandate plus plata transportului atunci cand este cazul.

 

RTB